Serventes Sagrat Cor, Innovació

Benvinguts al Blog d'Innovació de les nostres escoles !!

Junts explorem nous camins per a oferir una educació de qualitat que afavoreixi el creixement dels infants i joves com a persones i, alhora, els prepari pels reptes del nostre món.

INNOVACIÓ EN MARXA

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!

Perfil de l’alumne de les nostres escoles

Perfil de l’alumne de les nostres escoles

El segon pas del nostre procés d’innovació és definir el nostre objectiu: per a què volem innovar. Per això, ens hem centrat en treballar quin és el perfil d’alumne que volem que surti de les nostres escoles.

Reflexions en veu alta

Reflexions en veu alta

En un procés d’innovació la reflexió és imprescindible; per això ens hem dedicat a llegir i estudiar els documents dels grans especialistes que actualment tothom té a les mans. Us deixem amb algunes de les nostres reflexions en veu alta…

Diagnosi dels nostres centres

Diagnosi dels nostres centres

El primer pas en el nostre procés d’innovació ha estat analitzar la situació actual de les nostres escoles amb les seves fortaleses i debilitats, amb les oportunitats i amenaces que les envolten. Ha estat una diagnosi en la que hi han participat mestres, famílies i alumnes.

Accedir

Congregació WEB

Congregació WEB

Els nostres centres

Us convidem a vistar els espais digitals dels centres educatius de la Congregació.

Categories