Serventes Sagrat Cor, Innovació

Benvinguts al Blog d'Innovació de les nostres escoles !!

Junts explorem nous camins per a oferir una educació de qualitat que afavoreixi el creixement dels infants i joves com a persones i, alhora, els prepari pels reptes del nostre món.

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

NOVA IMATGE CORPORATIVA

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!

Perfil de l’alumne de les nostres escoles

Perfil de l’alumne de les nostres escoles

El segon pas del nostre procés d’innovació és definir el nostre objectiu: per a què volem innovar. Per això, ens hem centrat en treballar quin és el perfil d’alumne que volem que surti de les nostres escoles.

Accedir

Congregació WEB

Congregació WEB

Els nostres centres

Us convidem a vistar els espais digitals dels centres educatius de la Congregació.

Categories