Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/innovacio/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Benvolgudes famílies, mestres i alumnes,

Comencem un nou curs amb moltes ganes i il·lusió!

Ja sabeu que el curs passat vam inaugurar el nostre projecte d’innovació pedagògica. Ara ja té nom: “Batec”.

Un nom que té relació amb el Carisma de les nostres escoles del Sagrat Cor Educació i també amb l’Horitzó d’educar persones conscients, competents i compromeses. Un Horitzó plè de vida, que batega amb força.

Per aconseguir més i millor el nostre Horitzó Educatiu, el curs passat vam introduir una nova metodologia en alguns cursos com a prova pilot. És el treball per projectes. El mestres s’hi van formar, els alumnes hi van participar i els resultats recollits a final de curs acrediten que aquesta nova manera de treballar les competències i els continguts de diferents àrees afavoreix més i millor a la consecució de l’Horitzó Educatiu. Per exemle, fa que els alumnes siguin més creatius, emprenedors, autònoms, solidaris…

Per això, aquest nou curs 2018-19, hem ampliat el nombre de cursos en els que ja es posarà en pràctica aquesta nova manera d’aprendre. Els alumnes que el curs passat ja ho van fer, continuaran, i altres de nous s’hi incroporaran.

Estem molt contents perquè aquest procés d’innovació ens està fent créixer a tots, ens fa avançar!

Seguim en contacte!

Bon curs a tothom!

Aquests articles també us poden interessar !!

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!