Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/innovacio/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Hola de nou!

El curs avança i el nostre procés d’innovació també!

Si heu consultat el nostre blog, haureu vist que durant el primer trimestre, les quatre escoles de la Congregació de Serventes del Sagrat Cor vam estar fent un treball de diagnosi de la nostra situació actual.

Va ser una feina d’anàlisi en la que hi vam participar mestres, famílies i alumnes.

Amb la radiografia de cada centre, l’equip impulsor en va fer un buidatge i va elaborar un document amb els elements comuns que les quatre escoles descobrien com a les seves fortaleses i oportunitats o debilitats i amenaces.

Podeu consultar el document i la infografia resultant en aquest blog.

Aquests dies estem treballant en el següent pas. Aviat us en donarem notícies!

 

Equip Sagrat Cor Educació Innovació

Aquests articles també us poden interessar !!

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.