Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/innovacio/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Documentació

Visita els nostres darrers articles !!

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!

Perfil de l’alumne de les nostres escoles

El segon pas del nostre procés d’innovació és definir el nostre objectiu: per a què volem innovar. Per això, ens hem centrat en treballar quin és el perfil d’alumne que volem que surti de les nostres escoles.

Reflexions en veu alta

En un procés d’innovació la reflexió és imprescindible; per això ens hem dedicat a llegir i estudiar els documents dels grans especialistes que actualment tothom té a les mans. Us deixem amb algunes de les nostres reflexions en veu alta…