Benvolguts!

Ja tenim el nou curs en marxa i amb ell, les proves pilot de treball per projectes.

Ja sabeu que les escoles del Sagrat Cor estan vivint un procés d’innovació que el curs passat, amb la participació de tota la comunitat educativa, va culminar amb la definició del nostre HORITZÓ EDUCATIU. Volem educar per a què els nostres alumnes esdevinguin persones CONSCIENTS, COMPETENTS I COMPROMESES.

Així doncs, a partir d’ara, tot el que fem, treballem i vivim a l’escola, està orientat a aconseguir aquest objectiu. I per a intentar afavorir-ho al màxim, en diferents cursos de les quatre escoles, s’estan duent a terme proves pilot. Aquestes consisteixen en introduir la metodologia del treball per projectes en unes hores determinades de la setmana. Creiem que és una bona manera d’ajudar a créixer persones més conscients, més competents i compromeses. Per ara, el que rebem dels mestres i els alumnes que ho estan iniciant és que estan tots molt Il·lusionats i motivats. Els infants i joves esdevenen més protagonistes del seus procés d’aprenentatge, se’n fan més conscients i responsables, creixen en autonomia, empatia, creativitat i resolució de problemes. O sigui que creiem que anem per bon camí.

Per acabar, us deixem amb algunes fotografies que volen il·lustrat tota la feina de preparació, trobades i formació que els mestres estem tenint per anar avançant.

Bon curs i fins aviat!

Aquests articles també us poden interessar !!

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

NOVA IMATGE CORPORATIVA

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!