Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/innovacio/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Ja sabeu que les Germanes del Sagrat Cor de Jesús tenen la titularitat de quatres escoles a Catalunya: dues a Barcelona, una a l’Hospitalet del Llobregat i una altra a Vic. Totes quatre treballen i cooperen com a membres d’una única Institució: Sagrat Cor Educació.

Després de la reflexió de tota la comunitat educativa a partir de la qual es va definir el nou Horitzó Educatiu fidel al Carisma de la Institució i alhora com a resposta als nous temps, el curs passat vam estar treballant en la nova imatge de la Institució. Veureu-ho que ha cristal·litzat en la forma de mig cor en tres colors diferents que recorda a una o tres lletres ce: són les de Conscient, Competent i Compromès.

D’aquesta manera, la nova imatge que unifica les quatres escoles del Sagrat Cor Educació, apunta al nostre Horitzó Educatiu d’ajudar a créixer persones conscients, competents i compromeses.

Esperem que la nova imatge us agradi!

Seguim en contacte.

Sagrat Cor Educació

Aquests articles també us poden interessar !!

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.

EL NOSTRE HORITZÓ EDUCATIU

Estem arribant a final de curs i també al final de la primera etapa del nostre procés d’innovació. Entre tots, hem definit el nostre horitzó educatiu a partir d’ara en endavant. Aquí el teniu!