Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/innovacio/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Hola a tothom!

Aquests dies, a les quatre escoles de les Serventes del Sagrat Cor de Jesús, els mestres i professors hem estat reflexionant sobre quin tipus de persona volem ajudar a créixer.

Després de llegir alguns documents i donar-hi voltes, hem intentat donar resposta a aquesta pregunta:

Com volem que sigui l’alumne quan surti de la nostra escola?

Quin ciutadà necessita el nostre món?

D’aquesta manera estem definint quin és el nostre objectiu com a escola, quin és el nostre horitzó, per a què fem tot el que fem.

Us deixem unes fotos de les nostres trobades de treball.

En breu rebreu notícies nostres.

Equip Sagrat Cor Educació Innovació

Aquests articles també us poden interessar !!

BATEC, PROJECTE D’INNOVACIÓ

Batec és el nom del Projecte d’Innovació Pedagògica de les escoles del Sagrat Cor Educació. Els resultats de les proves pilot del curs passat avalen que l’aprenentatge basat en projectes ha afavorit la consecució de l’Horitzó Educatiu d’educar persones conscients, competents i compromeses.

NOVA IMATGE CORPORATIVA

Us presentem la nova imatge corporativa de les quatre escoles del Sagrat Cor Educació. La gran lletra ce o mig cor és de tres colors diferents que ens recorden el nostre Horitzó Educatiu: ajudar a créixer persones Conscients, Competents i Compromeses.

INNOVACIÓ EN MARXA

Amb el nou curs en marxa, també el procés d’innovació de les escoles del Sagrat Cor avança. Aquest curs estrenem el treball per projectes a diferents cursos. Sabem que ens ajudarà a educar persones més conscients, competents i compromeses.